خانه » آشپزی » آموزش و نحوه درست کردن لوبیا پلو با فیله مرغ

آموزش و نحوه درست کردن لوبیا پلو با فیله مرغ

آموزش و نحوه درست کردن لوبیا پلو با فیله مرغ

آموزش و نحوه درست کردن لوبیا پلو با فیله مرغ

آشپزی:آموزش و نحوه درست کردن لوبیا پلو با فیله مرغ در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است برخی برای سرو لوبیا پلو در مواقعی از گوشت قرمز و یا گوشت مرغ استفاده می کنند.

مواد لازم

لوبيا سبز                                     نيم كيلوگرم
برنج                                           يك كيلوگرم
فيله مرغ                                      پنج عدد
پياز                                            يك عدد
زعفران                                       يك قاشق چايخوري
روغن‌، نمك و فلفل                         به ميزان لازم
ادويه                                         در صورت تمايل

طرز تهيه

ابتدا لوبياسبز را خلال كرده و به همراه پياز، تفت مي‌دهيم. سپس فيله‌مرغ را به آنها اضافه كرده، بعد با دوليوان آب مي‌گذاريم بپزد تا آب آن كشيده شود. آن‌گاه، برنج را كه از قبل خيس كرده‌ايم، آبكش كرده و كنار مي‌گذاريم. وقتي، مخلوط لوبيا و مرغ كاملا پخت، يك قاشق چاي‌خوري زعفران به آن اضافه كرده و هم بزنيد تا با حرارت متوسط به خورد مواد برود، آن‌گاه، در صورت تمايل، مقداري نمك و ادويه به مواد بزنيد، و آن‌ها را لابه‌لاي برنج ريخته، دم كنيد. پس از ۴۵ دقيقه غذا آماده است. در ضمن مي‌توانيد مقداري گوشت، كنار گذاشته و براي تزئين ديس برنج به كار ببريد..

آموزش و نحوه درست کردن لوبیا پلو با فیله مرغ

loading...

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*